Döntős alkotások

2023 2022 2021 2019 2018 2017

Pölczman Péter: VÁRANDÓSSÁGMENEDZSER FÉRFIAKNAK

Könny szökik a szemébe kismamák láttán? Úgy érzi, elbánt önnel az anyatermészet? Ha szeretné átélni a várandósság misztériumát, mostantól férfiként is megteheti: a Pregmancy menedzserrel ön is megtapasztalhatja a fájdalmat és a földöntúli örömöt, ami eddig kizárólag nőknek adatott meg! Töltse le ingyenes alkalmazásunkat, telepítés után adja meg adatait, és máris elindulhat az úton, aminek a végén egy új élet várja!

A Pregmancy felkészíti önt a kihívásokra, végigvezeti heti teendőin, és folyamatos visszajelzéssel szolgál aktuális állapotáról. Az alkalmazás kompatibilis a legtöbb fitnesz kiegészítővel és okosórával, használatukkal még több információhoz juthat a testében zajló változásokról. A jelentős fizikai igénybevétel miatt rendszeres egészségügyi konzultáció javasolt, amennyiben bármiféle rendellenességet tapasztal, azonnal forduljon orvoshoz!

Az alkalmazás ingyenes, de ha kiemelt figyelemre van szüksége, rendelje meg prémium csomagunkat! Az előfizetéssel beléphet a Pregmancy klubba, ahol zárt Facebook-csoportunkban mindent megkérdezhet szakértőinktől, amit eddig nem mert, és találkozhat számos férfitárssal, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint ön. Mivel hiszünk magunkban, átvállaljuk a kockázatot: amennyiben nem elégedett szolgáltatásunkkal, vendégünk volt a negyven hétre! Készen áll? Vágjon bele még ma!

A Pregmancy használata során – a teljesség igénye nélkül – a következőkre számíthat: az első hetekben gyakoriak lesznek a hangulatváltozások, a kezdeti eufóriába hamar belevegyül a jövővel kapcsolatos bizonytalanság. Ahogy teste alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez, felfokozott étvágy jelentkezhet. Ne lepődjön meg, ha reggel alig bír kikelni az ágyból, este pedig alig várja, hogy lepihenjen! Amennyiben vásárlásra adja a fejét, szelektáljon: csak a legszükségesebbeket vegye meg, különben a világ minden pénzét elköltheti fölösleges holmikra, kütyükre, kiegészítőkre.

A program félideje a nyugodt fejlődés időszaka. Ügyeljen a megfelelő, vitamindús táplálkozásra, hiszen ez a legjobb módja a szervezet külső támogatásának. Az állandó fáradtság pár hét után enyhül, de a pihenés ebben az időszakban is kiemelten fontos. Bár a legtöbb férfi szexuális étvágya ekkorra megcsappan, az összetartozás erősítésére kérje meg párját egy kis kényeztetésre: higgye el, a rendszeres masszázs csodákra képes!

Az utolsó szakasszal ismét egy embert próbáló időszak kezdődik. Az előző hetek energikus, nyugodt napjait a nehézkesebb mozgás, krónikus fáradtság és felületes alvás veheti át. Az idő előrehaladtával egyre gyakoribbá válhat a láb-, hát- és derékfájás, azonban a kellemetlen tünetek enyhíthetők tudatos táplálkozással, valamint megfelelő mennyiségű pihenéssel és lazítással.

Az utolsó héten figyelje teste jelzéseit, és próbáljon ráhangolódni az elkövetkező napok eseményeire! Készítsen össze mindent, amire szüksége lehet! Megerőltető mozgás semmiképpen nem ajánlott! A végső időszakban biztosan foglalkoztatja majd, hogy készen áll-e a nagy napra, de ne feledje, a türelmetlenséggel párosuló bizonytalanság teljesen természetes ebben a helyzetben!

Amikor eldördül a rajtpisztoly, gondoljon arra, hogy milliók sikerrel vették az akadályt ön előtt, és önnek is fog! Bízzon magában, a testében, a felkészülésben. Ha majd elönti a testét a fájdalom, és átkozza a napot, amikor megfogant az ötlet a fejében, képzelje el, amint kezébe veszi a hosszú várakozás jutalmát, az apróságot, amiért annyi mindenről lemondott, amiért elviselt minden szenvedést, amivel hónapokig kelt és feküdt, képzelje el, amint zihálva, izzadtan, holtfáradtan beesik a célba, és nyakába akasztják az érmet.

Sok sikert élete első maratonjához!