Novellafeltöltés

Ahhoz, hogy érvényes legyen a jelentkezés, kérjük, hogy kövesse figyelemmel a pályázati kiírást és ennek megfelelően adja le jelentkezését! A beérkező alkotások elbíráláshoz teljes anonimitást biztosítunk, ezért szükséges egy egyedi azonosító, azaz a jelige, ami nem azonos a novella címével.
Egy alkotó maximum három írással nevezhet a pályázatra!

Továbbá a pályamű feltöltésekor egy maximum 250 karakterből álló rövid ajánlószöveggel (mottóval) kell a művet feltüntetni, amely kifejezi röviden, hogy miről szól a mű, vagy megfogalmaz egy gondolatot vagy felkelti a figyelmet.

 A feltöltéshez fontos, hogy az alkotás érje el a minimum 3600 karaktert, de ne legyen több 4000-nél, ez a leütések számát jelenti, azaz a szóközökkel együtt alkotja a teljes szöveget. Amint a pályázat elküldésre kerül és az sikeres volt, úgy a jelentkező egy visszaigazoló e-mailt fog kapni. (Kérjük, hogy a beérkező üzeneteken kívül a spam mappát is ellenőrizzék, mert lehet, hogy ez a visszaigazolás oda fog érkezni.)  A pályázatok beérkezésének határideje: 2021. június 30. éjfél, utána már sajnos nem áll módunkban több jelentkezést és feltöltést elfogadni. Az eredményhirdetésre 2021. augusztus 16-án kerül sor, a 20 nyertest e-mailben fogjuk értesíteni. További információért kérjük kísérje figyelemmel a http://novella.jcdecaux.hu/ oldalt!

Belépés

A novellapályázat regisztrációja lezárult.