Regisztráció folyamata

1. Regisztráció

Az adataid megadása után ne felejts el pár gondolatot írni magadról! Pl. mióta írsz, milyen irodalmi előéleted van, stb. A továbblépéshez fogadd el az Adatkezelési tájékoztatót és a Pályázati leírást is, valamint pipáld ki a Nem vagyok robot négyzetet! A Regisztrálok gombra kattintva az oldal kiírja, hogy Sikeres regisztráció! Ha ez nem történik meg, a regisztrálás során probléma lépett fel. (Pl. hiányos kitöltés, nincs minden kipipálva, stb.)

2. Visszaigazoló email (Aktiválás)

Sikeres regisztráció után visszaigazoló e-mail érkezik  a postafiókod Beérkező mappájába! Előfordulhat, hogy a Spam mappában érkezik a levél. Kattints a levélben található aktiváló linkre és irány a Belépés! (Ha a link nem működik, másold ki egyben az egészet és illeszd be egy új böngésző ablakba!)

3. Belépés

A regisztrációkor megadott e-mail cím és jelszó segítségével lépj be a Novellafeltöltés felületre! Ez csak abban az esetben fog működni, ha a visszaigazoló emailben rákattintottál az aktiváló linkre, ellenkező esetben nem fogsz tudni belépni!

4. Novellafeltöltés

Belépés után olvasd el figyelmesen a főoldalon található információkat! Kattints az Új novella feltöltése menüpontra!

5. Novellafeltöltés visszaigazolás

Sikeres feltöltés után minden esetben fogunk visszaigazoló emailt küldeni a novella adataival, kérjük, hogy a Beérkező mappádon kívül nézd meg a Spam mappát is, hátha oda érkezett az email!

6. Zsűrizés/Eredményhirdetés

Nincs más dolgod, mint várni, hiszen ha novellá(i)d bekerült(ek) a döntős alkotások közé, keresni fogunk!