Regisztráció folyamata

Mielőtt bármihez is hozzákezdenél, kérünk, hogy figyelmesen olvasd végig a Játékszabályzatot és a Gyakran ismételt kérdések is segítségedre lesznek a továbbiak folyamán. Sok sikert a pályázathoz!

1. Regisztráció

Az adataid megadása után ne felejts el pár gondolatot írni magadról! Pl. mióta írsz, milyen irodalmi előéleted van, stb. A továbblépéshez fogadd el az Adatkezelési tájékoztatót és a Pályázati leírást is, valamint pipáld ki a Nem vagyok robot négyzetet! Fontos, ha 25 év alatti vagy ne felejtsd el megjelölni, hogy indulj a különdíjért (is).

2. Visszaigazoló email (Aktiválás)

Sikeres regisztráció után nézd meg postafiókod Beérkező mappáját, de lehet, hogy a Spam mappában landolt a visszaigazoló email. Kattints a levélben található aktiváló linkre és irány a Belépés! (Ha a link nem működik, másold ki egyben az egészet és illeszd be egy új böngésző ablakba)

3. Belépés

A regisztrációkor megadott e-mail és jelszó segítségével lépj be a Novellafeltöltés felületre

4. Novellafeltöltés

Belépés után olvasd el figyelmesen a főoldalon található információkat! Kattints az Új novella feltöltése menüpontra!

5. Novellafeltöltés visszaigazolás

Sikeres feltöltés után minden esetben fogunk visszaigazoló emailt küldeni a novella adataival, kérjük, hogy a Beérkező mappádon kívül nézd meg a Spam mappát is, hátha oda érkezett az email!

6. Zsűrizés/Eredményhirdetés

Nincs más dolgod, mint várni, hiszen, ha novellá(i)d bekerült(ek) a döntős alkotások közé, fogunk keresni!